Sundet

Bliv medlem eller blot støt Sundet

24.03.2011 kl. 21:58

[F12]
Sundet officielt kaldet Brøndby Support Frederikssund er en lokalafdeling under Brøndby Support.

Sundet bestyrelse og frivillige arbejder for at arrangerer busture til Brøndbys kampe og mange andre arrangementer for Sundets mange medlemmer som får noget for sit kontingent på 100 kr. Årligt.

Alle kan være med i fællesskabet og for ikke at afvise nogen så er lokalafdelingen medlemmer delt op i to grupper. Medlemmer og støttemedlemmer.

Medlemmer: (100,- årligt)
Medlemmer det er dem som også er medlem af hovedafdelingen Brøndby Support og som ved indmeldelse eller senere har oplyst deres medlems nr. i Brøndby Support.

Ved medlemskab af Sundet og Brøndby Support vil man kunne få fuldt udbytte af sit medlemskab og få gavn af det store samarbejde som lokalafdelingen har med hovedafdelingen. Dette er f.eks. billetter til udekampe, eller andre arrangementer som laves i samarbejde med Brøndby Support.

Økonomisk så modtager Sundet årligt økonomisk støtte fra hovedafdelingen for alle de medlemmer som er medlem begge steder.

[LBliv medlem,/sundet/indmeld.asp]

[F18]

Støtte-medlemmer: (100,- årligt)
Ønsker man at støtte Sundet men ikke er medlem af Brøndby Support så kan du blive det vi kalder støtte-medlem.
Her opnår du helt de samme medlemsfordelen i Sundet og betaler medlemspris på lokalafdelingens egne busture og arrangementer. Dette er en perfekt måde for dig der blot vil støtte Sundet og de aktiviteter som de står bag og godt kan undvære medlemskab af Brøndby Support og de store fordele der medfører.

[LBliv medlem,/sundet/indmeld.asp]Så bliv medlem og støt op om lokalafdelingen enten som medlem eller støttemedlem.

Til alle jer der allerede er medlem af Sundet er det vigtigt at I oplyser jeres medlems nr i Brøndby Support hvis I er medlem i hovedafdelingen da dette giver et kontant tilskud til lokalafdelingen samt andre fordele som I ellers er afskåret fra hvis ikke vi har jeres Brøndby Support medlems nr.

Dette kan gøres på nedenstående mail.
sundet@bif-support-frsund.dk


For nærmere information kontakt formanden:

[K57]


[F9]


Fakta om Sundet

Navn:
Brøndby Support Frederikssund

Stiftet:
6. november 1996

Medlemmer:
83

Kontingent:
150 kr. pr. år

Mobile Pay:
26117

Medlem:
Bliv medlem

Telefon:
2829 9584

Email:
sundet@bif-support-frsund.dk

Sociale medier:
Facebook